Кондитер

Кондитер займається виготовленням різноманітної кондитерської продукції: тістечок, печива, тортів, десертів, начинок і кремів.

Кондитер — це той чарівник, який створює казку з тіста, яєць, горіхів та ванілі.

З-під його рук виходять справжні шедеври мистецтва, якими можна захоплюватися!

Нині у багатьох країнах проходять фестивалі кондитерського мистецтва, де кондитери різних країн вибирають право називатись майстром своєї справи і виготовляють такі дива, що потрапляють до Книги Рекордів. І немає людини, яка б не захоплювалася виробами вмілих рук кондитера, не насолоджувалася його роботою. Дуже мало трапляється людей, які не люблять цукерки, печиво, тістечка та інші солодкі дива цих майстрів.

Професія “кондитер” – складна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але й багатьох знань то вмінь.

Кондитер може працювати як самостійно, так і в колективі, який може складатися з декількох фахівців. Робота відбувається переважно в русі, з використанням спеціальних інструментів. Як правило, це рухома діяльність, що вимагає уважності і витривалості.