Методична комісія професійної та практичної підготовки кухарів, кондитерів, барменів

 

 

Радько Людмила Петрівна – голова комісії

Освіта: вища, Львівський торгово-економічний інститут, 1994р.

Спеціальність: товарознавство.

Посада: викладач спецдисциплін.

Кваліфікаційна категорія: вища, «викладач-методист».

Педстаж: 21.

Методична тема: «Методика проведення нетрадиційних уроків з професій кухар, кондитер, бармен».

Череднікова Тетяна Григорівна

 Освіта: середня спеціальна, Рівненський технікум «Радянської торгівлі», 1984 р.

Спеціальність: технологія приготування їжі.

Посада: майстер виробничого навчання.

Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».

Педстаж: 23.

Методична тема: «Використання новинок кулінарії на уроках виробничого навчання з професії кухар».

Галушко Сніжана Григорівна

 Освіта: вища, Архангельський ордена Трудового Червоного Прапора інститут ім. В.В.Куйбишева, 1991 р.

Спеціальність: хімічна технологія.

Посада: майстер виробничого навчання.

Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».

Педстаж: 16.

Методична тема: «Лікувальне і лікувально-профілактичне харчування».

Кривко Марія Василівна

Освіта: вища, Рівненський технікум економіки і підприємництва, Харківська інженерно-педагогічна академія, 2012 р.

Спеціальність: товарознавець.

Посада: майстер виробничого навчання.

Розряд: 11.

Педстаж:14.

Методична тема: «Використання новинок кондитерського виробництва на уроках професійно-практичного напрямку».

 

Охнюк Надія Володимирівна

Освіта: середня спеціальна, Рівненський технікум «Радянської торгівлі», 1984 р.

Спеціальність: технологія приготування їжі.

Посада: майстер виробничого навчання.

Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».

Педстаж: 17.

Методична тема: «Організація виробничого навчання з підготовки барменів у сучасних умовах».

Сущик Надія Володимирівна

     Освіта: вища, Рівненський технікум економіки і підприємництва. Міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Спеціальність: технологія приготування їжі.

Посада: майстер виробничого навчання.

Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання ІІ категорії».

Педстаж: 11.

Методична тема: «Використання страв стародавньої української кухні на уроках виробничого навчання».

Троцковець Тетяна Василівна

Освіта: середня спеціальна, Вітебський індустріально-педагогічний технікум, 1981 р.

Спеціальність: технологія приготування їжі.

Посада: майстер виробничого навчання.

Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».

Педстаж: 23.

Методична тема: «Методика проведення вступних інструктажів на уроках виробничого навчання».

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *