Радько Людмила Петрівна – голова комісії
Освіта: вища, Львівський торгово-економічний інститут, 1994р.
Спеціальність: товарознавство.
Посада: викладач спецдисциплін.
Кваліфікаційна категорія: вища, «викладач-методист».
Педстаж: 25.
Методична тема: «Методика проведення нетрадиційних уроків з професій кухар, кондитер, бармен».
Череднікова Тетяна Григорівна
Освіта: середня спеціальна, Рівненський технікум «Радянської торгівлі», 1984 р.
Спеціальність: технологія приготування їжі.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».
Педстаж: 39.
Методична тема: «Використання новинок кулінарії на уроках виробничого навчання з професії кухар».
Галушко Сніжана Григорівна
Освіта: вища, Архангельський ордена Трудового Червоного Прапора інститут ім. В.В.Куйбишева, 1991 р.
Спеціальність: хімічна технологія.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».
Педстаж: 18.
Методична тема: «Лікувальне і лікувально-профілактичне харчування».
Кривко Марія Василівна
Освіта: вища, Рівненський технікум економіки і підприємництва, Харківська інженерно-педагогічна академія, 2012 р.
Спеціальність: товарознавець.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: “майстер виробничого навчання ІІ категорії”.
Педстаж: 17.
Методична тема: «Використання новинок кондитерського виробництва на уроках професійно-практичного напрямку».
Охнюк Надія Володимирівна
Освіта: середня спеціальна, Рівненський технікум «Радянської торгівлі», 1984 р.
Спеціальність: технологія приготування їжі.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».
Педстаж: 36.
Методична тема: «Організація виробничого навчання з підготовки барменів у сучасних умовах».
Сущик Надія Володимирівна
Освіта: вища, Рівненський технікум економіки і підприємництва. Міжнародний університет розвитку людини «Україна».
Спеціальність: технологія приготування їжі.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання ІІ категорії».
Педстаж: 13.
Методична тема: «Використання страв стародавньої української кухні на уроках виробничого навчання».
Троцковець Тетяна Василівна
Освіта: середня спеціальна, Вітебський індустріально-педагогічний технікум, 1981 р.
Спеціальність: технологія приготування їжі.
Посада: майстер виробничого навчання.
Педагогічне звання: «майстер виробничого навчання І категорії».
Педстаж: 36.
Методична тема: «Методика проведення вступних інструктажів на уроках виробничого навчання».