Органічні сполуки і здоров’я людини (методична розробка уроку хімії інтегрованого з біологією)

Тема: Органічні сполуки і здоров’я людини.

Навчально-виховна мета: пригадати з вивчених курсів хімії і біології хімічну природу і фізіологічне значення жирів, вуглеводів і білків; охарактеризувати органічні сполуки як компоненти їжі та обґрунтувати їхню біологічну роль; навчити учнів аналізувати хімічний склад харчових продуктів, робити висновок щодо придатності їх для використання.

Обладнання: презентація до даної теми; довідкові таблиці (додаток 2 і 4) з підручника Г.А. Лашевська, А.А. Лашевська «Хімія» 11 клас, рівень стандарту.

Відкрити urokhimbio

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *