Презентуємо майстер-клас!

В рамках тижня кухарів, кондитерів, барменів майстер виробничого навчання Тетяна Череднікова провела майстер-клас за темою “Приготування десерту без випікання «День і ніч»”. Смачні десерти люблять усі. Кажуть, що солодощі роблять людей щасливішими, адже коли ти ласуєш чимось смачненьким, одразу піднімається настрій. Українці люблять солодке. Без солодких страв стіл українця буде неповним. Тож коли мова йде про приготування солодких страв та десертів, фантазія нашого народу невичерпна. Багато українських десертів конкурують з європейськими солодощами. Розуміючи, мабуть, із власного досвіду, що сучасній господині не завжди вистачає часу для випічки, Тетяна Григорівна представила десерт, який не потрібно випікати. Майстер на високому рівні показала, який смачний і одночасно простий у приготуванні такий смаколик. Присутні учні та педпрацівники оцінили доступний показ технології приготування, а також отримали можливість оцінити смакові властивості та загальний естетичний вигляд десерту “День і ніч”.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *