Пропагуємо здорове харчування

В рамках тижня кухарів, кондитерів, барменів викладач спецдисциплін Надія Сущик провела відкритий урок з предмета «Фізіологія, санітарія, гігієна»  за темою «Харчові отруєння мікробного походження» у групі 20 «Бармен. Кухар.»  Надія Володимирівна у цікавій та доступній формі, використовуючи презентації та відеоролики, пояснила не тільки про джерела виникнення і симптоматику сальмонели, кишкової інфекції та ботулізму, а й велику увагу приділила профілактичним заходам, що є головною запорукою здорового харчування та безпеки праці у закладах громадського харчування.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *