Проходить тиждень кухарів, кондитерів, барменів

Початок тижня кухарів, кондитерів, барменів стартував з відкритого уроку в  групі 18 кухарів  за темою «Страви з гарбуза», який провела викладач спецдисциплін Людмила Радько. Учні з цікавістю слухали про  хімічний склад та корисність гарбуза,  гарбузового насіння та гарбузової олії. А технологію приготування таких страв, як салат з гарбуза, суп-пюре, гарбузяна каша фірмова,  гарбуз фарширований з різними начинками та гарбузячий десерт засвоювали віртуально разом із шеф-кухарями країни. Викладач за допомогою ІКТ демонструвала не тільки приготування цих страв, а й історії їх виникнення.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *