Перші паростки весни!

У групі 19 кухарів-кондитерів протягом тижня професії майстер в/н Марія Кривко провела майстер-клас за темою «Конвалії з цукрової мастики». Ці весняні квіти якнайкраще підходять для оформлення тортів, особливо перед святом 8 Березня. Марія Василівна проявила неординарний підхід до підготовки заходу, продемонструвавши неповторність і вишуканість кожного елемента оформлення. Особливо вразив кінцевий результат – справжній шедевр, де відчувається тонка робота та ніжність виробу.

Заступник директора з НВР Сергій Брик був у ролі асистента, і він, як здібний учень, вправно виконував усі етапи виготовлення конвалії.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *