Триває тиждень за професією “Кухар. Кондитер. Бармен.”

На завершення тижня кухарів, кондитерів, барменів викладач спецпредметів Сніжана Галушко провела відкритий урок з предмета «Устаткування підприємств харчування» за темою «Машини та механізми  для замішування тіста». Учні ІІ курсу групи 19 кух. мали змогу у доступній формі отримати пояснення про технічні характеристики, будову, принципи дії та правила експлуатації відповідної техніки. Сніжана Григорівна вдало використала засоби ІКТ, провівши віртуальну екскурсію на хлібопекарське виробництво. Особливу увагу приділила безпечним умовам праці.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *