І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар»

Вже стало доброю традицією проводити щорічні конкурси професійної майстерності в групах кулінарного профілю. Цей навчальний рік не став винятком. На кафедрі кухарів, кондитерів, барменів відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Кухар». Свій професіоналізм та майстерність показали учні групи 18 кухарів: Павловець Катерина, Мізюрко Тетяна, Шершун Олена, Войтюк Юлія та Волощук Марія (майстер в/н Череднікова Т.Г.). Учні-конкурсанти на високому рівні продемонстрували вміння готувати та презентувати страви. Особливо здивували членів журі смакові якості основної страви, оформлення десерту, а також композиції з фруктів та овочів. Перше місце поділили між собою Павловець Катерина та Марія Волощук, з чим їх і вітаємо!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *