«В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя»

В училищі проведено І етап обласного дистанційного конкурсу читців-декламаторів «В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя», присвяченого Великому Кобзарю Тарасу Шевченку та 150-й річниці від дня народження видатної української письменниці та поетки Лесі Українки.

Серед усіх учасників рішенням журі переможцем визнано Ілону Вознюк ученицю 23 групи бухгалтерів.

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.