Чарівна краса вишиванки

В гуртожитку Вищого професійного училища № 22 м. Сарни відбувся виховний захід: «А над світом українська вишивка цвіте», який підготувала та провела, разом із своїми вихованцями, вихователь Оксана Коваленко. Під час  заходу  присутні мали можливість дізнатись про історію української вишивки, значення кольорів та символів, про те, що кожному регіону України притаманний свій орнамент. А ще, вихованці дізнались, що з покоління в покоління  вишиванка – це не просто одяг, а  оберіг нації. Ми вбираємось у вишиванки не тільки для краси, а й для того, щоб зберегти наш рід. Захід промайнув непомітно, створивши святковий настрій та залишивши, по собі, яскраві спогади.

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.