У вересні компанія Google святкує свій День народження

Ми щодня використовуємо сервіси Google для роботи, навчання та розваг. Але чи знаємо ми про усі можливості найпопулярніших сервісів та програмних продуктів? Чи знаємо історію та секрети успіху Google? Адже така інформація неодмінно допоможе у навчанні та професійному розвитку.

В цьому групі 30 вб (викладач Дударик О.А.)  допоміг розібратися

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «Ок, Google, з Днем народження!»,

взявши участь  у якому здобувачі освіти привітали компанію Google.

Переможці нагороджені дипломами  ІІ та ІІІ ступенів та солодкими подарунками від профспілкового комітету Вищого професійного училища № 22 м. Сарни (голова Мельникович Т.Я.), а решта здобувачів освіти отримали іменні сертифікати за участь.

У нашому закладі пройшов І етап обласного оглядконкурсу читців-декламаторів «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»! Право представляти ВПУ -22 в другому етапі обласного дистанційного конкурсу “Живи, Кобзарю, в пам’яті людській…” Виборов А.Криницький з 025 групи АМ. Бажаємо успіхів в другому етапі конкурсу.

Викладачем  Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Михайлом ЖАБЧИКОМ був проведений відкритий урок з фізичного виховання «Гімнастика. Акробатичні вправи». На уроці здобувачі освіти  групи 23 кухарів, кондитерів, під керівництвом викладача,   провели розминку методом колового тренування, а потім самостійно виконували акробатичні вправи по станціях, а саме: перекид вперед, стійку на лопатках, гімнастичний міст, обертання гімнастичного […]

У закладі пройшов перший етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА». Серед учасників кращим визнано тріо Іваницька Ольга, Іваницький Ілля та Іваницький Андрій.