Тиждень правознавства

На завершення тижня «Правознавства» була проведена година спілкування на тему: «Я проти насилля» метою якої було формування у здобувачів освіти нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля.   Викладачі історії та права Євген Дударик та Оксана Набухотна ознайомили усіх з причинами та видами насильства, проаналізували різні життєві ситуації, а також дали корисні поради щодо запобігання насильству.

Практичний психолог Антон Морський висвітлив актуальну проблему пов’язану із булінгом в учнівському середовищі.

Провідним бібліотекарем Раїсою Клок була створена тематична виставка: «Я знаю свої права».

Яскравого колориту додав флеш-моб «Світ без насильства» організований керівниками художньої самодіяльності Надією Фесовець та Катериною Шепель.

На завершення заходу здобувачі освіти були закликанні до людяності та толерантності по відношенню один до одного.

У нашому закладі пройшов І етап обласного оглядконкурсу читців-декламаторів «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»! Право представляти ВПУ -22 в другому етапі обласного дистанційного конкурсу “Живи, Кобзарю, в пам’яті людській…” Виборов А.Криницький з 025 групи АМ. Бажаємо успіхів в другому етапі конкурсу.

Викладачем  Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Михайлом ЖАБЧИКОМ був проведений відкритий урок з фізичного виховання «Гімнастика. Акробатичні вправи». На уроці здобувачі освіти  групи 23 кухарів, кондитерів, під керівництвом викладача,   провели розминку методом колового тренування, а потім самостійно виконували акробатичні вправи по станціях, а саме: перекид вперед, стійку на лопатках, гімнастичний міст, обертання гімнастичного […]

У закладі пройшов перший етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА». Серед учасників кращим визнано тріо Іваницька Ольга, Іваницький Ілля та Іваницький Андрій.