Хай не гаснуть наші щирі прагнення наблизити Перемог

Наша рідна Україна щоднини нівечиться ворожою ордою.

Болить, кожному з нас, бо всі ми любимо землю наших предків, наших дітей, свою землю, найдорожчу і найкращу. Війна змінила все: уклад життя, ритм трудових буднів, змінила нас самих.

Кожен з нас прагне щось зробити для того, щоб закінчилась війна та прийшла довгоочікувана мить Перемоги.

Колектив Вище професійне училище № 22 м. Сарни також долучився до потрібних та важливих волонтерських справ. Їх було багато, і були вони різні за характером, складністю, трудомісткістю. Головне, що всі вони стали маленькою дещицею наближення нашої Перемоги.

Одну цікаву та хитромудру волонтерську роботу слід відмітити особливо. Щодня група викладачів закладу освіти приходить в місце, де виготовляють вкрай потрібні для фронту речі. Робота кропітка, вимагає особливої уваги та сил.

Потрібні робочі руки, енергійні, справні.

Якщо на початку війни, відмічає керівник волонтерської групи, бажаючих допомагати було дуже багато, то з часом патріотично-волонтерський запал згас, а він так необхідний наразі, коли карта бойових дій міняється щоднини, а ворог стає лютішим та безжаліснішими. Воїни на фронті потребують наших дій та підтримки.

Тож звертаємося до всіх небайдужих та активних українців, які можуть долучитися до волонтерської допомоги по виготовленню вкрай необхідних засобів для наших найкращих ЗСУ, поповнити наші ряди

(Вище професійне училище № 22 м. Сарни, та волонтерський центр м. Сарни, Корендюк Олександр 0984558782)

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.