Всеукраїнська конференція «Кар’єрне консультування в дії»

Сьогодні, заступник директора з НВихР Лариса ШАПІРКО та керівник «Центру інформації та профорієнтації» Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Яна Дударик  прийняли участь у панельній дискусії «Кар’єрне консультування учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти: виклики сьогодення та плани на майбутнє», яка відбувалась в рамках Всеукраїнської конференції «Кар’єрне консультування в дії».

На панельній дискусії були обговорені питання слабких місць у кар’єрному консультуванні та про можливості створення ефективних центрів кар’єри, а також про  особливості кар’єрного консультування, що є найбільш визначними в  контексті професійної (професійно-технічної) освіти.

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.