Збройним силам України – слава

День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
           До Дня Збройних Сил України з метою патріотичного виховання у  гуртожитку  закладу  вихователі  Н.Костюк та Н.Федорович  провели військово-патріотичну вікторину «На варті Вітчизни», в  ході якої присутні  мали можливість продемонструвати свої знання з історії становлення  Збройних сил, створення військової символіки  та зброї.

  Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.