Пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, які мужньо відстоювали нашу незалежність та соборність. Людей, які ще раз довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу. Мужність Героїв Небесної Сотні стала мужністю нового курсу нашої країни. Тоді хід української історії змінився, коли мільйони українців піднялися з героями.

Якою ж цінною є ця історична пам’ять? Вона зібрана із крихких і водночас безцінних спогадів про надзвичайну відданість та сміливість Великих людей. У 1991 році ми отримали незалежність фактично, а в лютому 2014 вибороли її. І тоді ж прийняли перший бій. Бій, який досі триває. Зараз вся країна як ніколи відчуває, що було на серці у наших героїв. І як би складно нам не було, ми впораємось.

Слава Україні! Героям слава!

Мій талант

У відбірковому етапі обласного дистанційного конкурсу “Мій талант”, що нещодавно відбувся у ВПУ- 22, в номінації “Авторський вірш” перемогу виборола Нестерчук Вікторія – учениця 26 групи барменів з твором “Виший мені на серці…”. Вітаємо, Вікторіє!

У рамках проєкту «Арт-терапія для дітей війни», проводить традиційний обласний конкурс «МІЙ ТАЛАНТ» серед учнів перших курсів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.1 етап (відбірковий) відбувся 20 вересня 2024 р.Соло “Іспанський танець” виконала уч. 1 курсу Ольга Жабчик гр. 29 кух.Також взяли участь вихованці ЗХК “Камелія”. Дебюти з танцями : “Черлідери” і “Осінній вальс”У номінації «Фото, кіномистецтво» […]

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів. З метою надання інформації  як уникати ситуацій пов’язаних з такими предметами у Вищому професійному училищі № 22 м. Сарни відбулась зустріч з представниками Сарненського районного управління Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Рівненській області.  В ході зустрічі мали можливість отримати, як […]