Кава: користь чи небезпека

Майстром в/н Сніжаною ГАЛУШКО та класним керівником Михайлом ЖАБЧИКОМ,  разом із вихованцями  групи 23 кухарів – кондитерів,  Вищого професійного училища № 22 м. Сарни  була проведена година спілкування «Кава: користь чи небезпека». В ході якої присутні змогли ознайомитись з історією виникнення кави, найбільшими країнами-виробниками та дізнатись цікаві факти та про відомих кавоманів світу.

Звичайно, не оминули і питання війни. Година спілкування закінчилась словами Михайла Ігоровича: «Наша країна переживає важкі часи. Війна змусила багатьох з нас залишити свої рідні міста, домівки, попрощатися зі звичайним життям. Друзі й рідні тепер розкидані по всьому світу, але ми точно знаємо, що вже скоро настане день, коли ми зберемось всі разом в улюблених серцю кав’ярнях, замовимо ароматний кавовий напій і нарешті обіймемо тих кого не бачили довгий час!»

У нашому закладі пройшов І етап обласного оглядконкурсу читців-декламаторів «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»! Право представляти ВПУ -22 в другому етапі обласного дистанційного конкурсу “Живи, Кобзарю, в пам’яті людській…” Виборов А.Криницький з 025 групи АМ. Бажаємо успіхів в другому етапі конкурсу.

Викладачем  Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Михайлом ЖАБЧИКОМ був проведений відкритий урок з фізичного виховання «Гімнастика. Акробатичні вправи». На уроці здобувачі освіти  групи 23 кухарів, кондитерів, під керівництвом викладача,   провели розминку методом колового тренування, а потім самостійно виконували акробатичні вправи по станціях, а саме: перекид вперед, стійку на лопатках, гімнастичний міст, обертання гімнастичного […]

У закладі пройшов перший етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА». Серед учасників кращим визнано тріо Іваницька Ольга, Іваницький Ілля та Іваницький Андрій.