Сім кольорів щастя

        В умовах сьогодення, великого значення набуває відчуття внутрішнього спокою та вміння віднайти щастя в малому.  В гуртожитку Вищого професійного училища № 22 м. Сарни  вихователь  В.Вознюк провела  виховний  захід «Сім кольорів  щастя». Протягом заходу обговорювали поняття «щастя», що означає бути щасливим і що треба для цього зробити. Всі присутні погодились, що  таке хороше та бажане почуття має аж сім кольорів: перший – це життя, яке подарувала нам  мама, це любов та  тепло, яке  батьки нам  дарують щоднини і  щохвилини; другий колір  щастя – це мир в Україні; третій колір – це  здоров’я ; четвертий   колір – це  знання, які  є для  нас скарбом; п’ятий  колір – це бажання  бачити навколишній світ у всій його красі; шостий колір – це вірні друзі; сьомий колір щастя – це наші мрії.   Шукайте відчуття щастя в простих речах. Отримуйте задоволення від здійснення маленьких бажань,  радійте дрібницям і насолоджуйтеся кожним днем.

                 Будьте щасливі, адже ви того варті!

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.