Пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, які мужньо відстоювали нашу незалежність та соборність. Людей, які ще раз довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу. Мужність Героїв Небесної Сотні стала мужністю нового курсу нашої країни. Тоді хід української історії змінився, коли мільйони українців піднялися з героями.

Якою ж цінною є ця історична пам’ять? Вона зібрана із крихких і водночас безцінних спогадів про надзвичайну відданість та сміливість Великих людей. У 1991 році ми отримали незалежність фактично, а в лютому 2014 вибороли її. І тоді ж прийняли перший бій. Бій, який досі триває. Зараз вся країна як ніколи відчуває, що було на серці у наших героїв. І як би складно нам не було, ми впораємось.

Слава Україні! Героям слава!

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.