Відкриття Навчально-практичного центру “Північ”

У Вищому професійному училищі 22 м. Сарни відкрився п’ятий Навчально-практичний центр “Центр технологій на автомобільному транспорті “Північ” для підготовки кваліфікованих робітників за професіями “Майстер з діагностики електронного устаткування автомобілів” та “Рихтувальник кузовів”.

НПЦ відкритий в рамках роботи Місцевого партнерства зайнятості за сприяння Проєкту Міжнародної організації праці “Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні”, що фінансується урядом Данії.

Модератором заходу була Олена ПОЛЮХОВИЧ – заступник начальника управління – начальник відділу професійної та вищої освіти управління професійної, вищої освіти, фінансово-економічної, кадрової, організаційної та правової роботи.

З вітальними словами виступили  Віталій КОВАЛЬ –  голова Рівненської обласної державної адміністрації.

Сергій САВЧУК – національний координатор МОП в Україні.

Джемал ХОДЖІЧ – старший технічний радник Проєкту МОП.

Іван ТКАЧУК – директор Рівненського обласного центру зайнятості.

Петро КОРЖЕВСЬКИЙ – директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Завершальною частиною відкриття центру була презентація роботи обладнання, яку провів Сергій САРБАЄВ разом з майстрами виробничого навчання та учнями закладу освіти.

А також майстер-клас «Діагностування кута сходження коліс передньої та задньої осі», який провів майстер виробничого навчання Віталій АБРАМЧУК та учень групи 23 ам Дмитро АДАМОВ.

У нашому закладі пройшов І етап обласного оглядконкурсу читців-декламаторів «ЖИВИ, КОБЗАРЮ, В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ»! Право представляти ВПУ -22 в другому етапі обласного дистанційного конкурсу “Живи, Кобзарю, в пам’яті людській…” Виборов А.Криницький з 025 групи АМ. Бажаємо успіхів в другому етапі конкурсу.

Викладачем  Вищого професійного училища № 22 м. Сарни Михайлом ЖАБЧИКОМ був проведений відкритий урок з фізичного виховання «Гімнастика. Акробатичні вправи». На уроці здобувачі освіти  групи 23 кухарів, кондитерів, під керівництвом викладача,   провели розминку методом колового тренування, а потім самостійно виконували акробатичні вправи по станціях, а саме: перекид вперед, стійку на лопатках, гімнастичний міст, обертання гімнастичного […]

У закладі пройшов перший етап обласного конкурсу колядок, щедрівок, різдвяних піснеспівів «ВИФЛЕЄМСЬКА ЗІРКА». Серед учасників кращим визнано тріо Іваницька Ольга, Іваницький Ілля та Іваницький Андрій.