Тест-драйв професій для дівчат

З 18-22 жовтня проходить серія заходів “Тест-драйв професій для дівчат”. Їх мета – підвищити обізнаність дівчат та жінок про професії, які можна здобути в закладах професійної освіти.В рамках цих заходів у Вищому професійному училищі 22 м. Сарни відбулись зустрічі з випускиниками шкіл. Розпочалась зустріч у Центрі кар’єри де керівник центру Яна ДУДАРИК ознайомила випускникіа із професіями які можна здобути у закладі освіти.

Другим етапом зустрічі було відвідування майстер -класів:

– з професії “Оператор з оброки інформації та програмного забезпечення” (Олена ДУДАРИК);

– з професії “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів” (Віталій АБРАМЧУК, Сергій САРБАЄВ).

Організаторами заходу є Програма ЄС EU4Skills “Кращі навички для сучасної України” та Міністерство освіти і науки України.

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.