Відкриття Навчально-практичного центру “Північ”

У Вищому професійному училищі 22 м. Сарни відкрився п’ятий Навчально-практичний центр “Центр технологій на автомобільному транспорті “Північ” для підготовки кваліфікованих робітників за професіями “Майстер з діагностики електронного устаткування автомобілів” та “Рихтувальник кузовів”.

НПЦ відкритий в рамках роботи Місцевого партнерства зайнятості за сприяння Проєкту Міжнародної організації праці “Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні”, що фінансується урядом Данії.

Модератором заходу була Олена ПОЛЮХОВИЧ – заступник начальника управління – начальник відділу професійної та вищої освіти управління професійної, вищої освіти, фінансово-економічної, кадрової, організаційної та правової роботи.

З вітальними словами виступили  Віталій КОВАЛЬ –  голова Рівненської обласної державної адміністрації.

Сергій САВЧУК – національний координатор МОП в Україні.

Джемал ХОДЖІЧ – старший технічний радник Проєкту МОП.

Іван ТКАЧУК – директор Рівненського обласного центру зайнятості.

Петро КОРЖЕВСЬКИЙ – директор департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Завершальною частиною відкриття центру була презентація роботи обладнання, яку провів Сергій САРБАЄВ разом з майстрами виробничого навчання та учнями закладу освіти.

А також майстер-клас «Діагностування кута сходження коліс передньої та задньої осі», який провів майстер виробничого навчання Віталій АБРАМЧУК та учень групи 23 ам Дмитро АДАМОВ.

за висновками першого етапу конкурсу “Талановита Україна”, право представляти наш навчальний заклад в другому етапі обласного дистанційного конкурсу будуть К. Дриганець та В. Захожий з уривком з п’єси Ж. Безп’ятчук “діалог зі снайпером”.

«Затверджую»                                                                                                  Директор ВПУ-22 м.Сарни ____________В.ГОРОДНЮК План виховної роботи  на квітень  2024 р. І курс Дата провед. Час провед Назва заходу Місце проведен Відповідальний щоденно 9.00 ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА  ХВИЛИНА МОВЧАННЯ аудиторії колектив  закладу протягом місяця     Обласний конкурс декоративно –ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край  »   Л. Шапірко керівники груп 04.04. […]

У нас в закладі пройшов І етап обласного огляд-конкурсу української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА». Членами журі серед конкурсантів обрано кращих – Криницьку Софію та Камзьолу Софію. Бажаємо успіхів у наступних етапах конкурсу.